Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben. Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw baasje hebben. Kom vrijblijvend eens kijken of er een huisdier is dat bij jou en jouw gezinssituatie past. 

Home

Laatste Nieuws

bekijk het archief
 • Poes Kappie zoekt personeel

  Kappie, een hele lieve poes van circa een jaar jong, zoekt een thuis. En niet zomaar een huis; een plekje waar ze voor altijd mag blijven. Onlangs heeft ze een flinke operatie ondergaan, waarbij een van haar achterpootjes is geamputeerd. Zoals alle katten met drie poten kan ze hier prima mee -uit de voeten-. Maar voor alle zekerheid zoeken we voor Kappie een huis met afgesloten tuin. Ook in een appartement zal ze zich prima vermaken.

  Lees verder
 • Wie doet er nu zoiets?

  Kittens worden gratis opgenomen in ons asiel. Toch is er iemand geweest die het kennelijk teveel moeite vond om een kitten te brengen en het maar gedumpt heeft.
  Gewoon weggegooid, maar gelukkig opgemerkt door een bedrijfsbeveiliger op een afgelegen terrein. Het kitten kwam ‘s avonds luid schreeuwend op zijn redder afgelopen.

  Lees verder
 • Eerste 'schooldag' pleegkittens

  Niet naar de poezenschool, maar de pleegkitten-zusjes Jutka en Riska gingen, samen met pleegouder Inge, naar OBS het Mozaïek in Oost- Souburg.
  Groep 5/6 van juf Marianne had net een project afgerond: Zorgen voor Dieren, en daar paste prima een gastles over ons dierenasiel en het zorgen voor pleegkittens in!

  Lees verder
bekijk het archief