Vrijwilligers & stagiaires

Vrijwilligers

Vrijwilligers (m/v) gezocht!

 Dierenasiel Walcheren op zoek naar extra vrijwilligers die wekelijks een ochtend willen komen helpen bij de dagelijkse verzorging van honden en katten in het asiel. 

De werkzaamheden bestaan uit:
- het schoonmaken van de verblijven + toebehoren 
- de dieren voorzien van eten en drinken,
- en tot slot: de dieren individuele aandacht geven. 

Je werkt op zo'n ochtend samen met een medewerker en enkele andere vrijwilligers. Vanzelfsprekend mag je een voorkeur aangeven voor de honden- of kattenafdeling

De werktijden zijn van 8.30u tot 12.30u waarbij we midden op de ochtend pauzeren om gezellig met z'n allen koffie/thee te drinken.

Wat vragen wij van je?
- minimale  leeftijd van 16jr 
- zelfstandig kunnen werken 
- niet bang zijn om een beetje vies te worden
- een rustige liefdevolle benadering van de asieldieren
- wekelijks een ochtend (bij voorkeur in het wknd) beschikbaar zijn
- gezellig en sociaal in teamverband kunnen werken

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@dierenasielwalcheren.nl . Vertel ons wie je bent, welke ochtend(en) je beschikbaar bent, wat jou leuk lijkt aan het werk en waarom je geschikt bent voor vrijwilligerswerk bij het dierenasiel. Mocht je nog vragen hebben kan je die ook per mail stellen. We horen graag van je!

Stagiaires 

Ook hebben we het hele jaar door enthousiaste stagiaires, van o.a. de opleiding dierverzorging. Zij leren hier veel en organiseren verschillende activiteiten. 
We zoeken regelmatig stagiaires. Lijkt het je leuk om ons te helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via info@dierenasielwalcheren.nl